Malekurs vinter 2024 

I mitt atelier på Fabrikken på Lillehammer:

Helgekurs/Mal med palettkniv: 27 og 28 januar. Her kan du lære litt om hvordan du kan male med palettkniv. Vi starter med et par mindre prosjekter, og maler så et litt større bilde.  

Helgekurs: 10 og 11 februar  (male fra fotografi) Dette kurset passer både for deg som ikke har erfaring og for deg som har malt en del tidligere. Vi maler på lerret med pensel på dette kurset.

Helgekurs/videregående:  13 og 14 april (har du ett eller fler malerier du liksom ikke klarer å "dra helt i mål? Da er dette kurset laget for deg!)


Pris på helgekurs er kr 2900 uten utstyr.


NYBEGYNNERKURS:

Nybegynnerkurs: lørdag 17 februar (10:00 til 16:00) Dette er en innføring i oljemaling på 6 timer, for deg som ikke har malt med oljemaling før. 

Her kommer du til å lære om nødvendig utstyr, blanding av farger og hvordan du maler et bilde. Vi maler alle det samme bildet, jeg viser på mitt lerret....og du maler på ditt:)))

Dette blir en hyggelig dag med innføring i hvordan du maler med oljemaling. Du behøver ikke være god til å tegne eller ha noen forkunnskaper om maling!

Pris på kurset er kr 1700 som inkluderer alt utstyr.

 


NB! Om du ønsker mer informasjon eller å melde deg på ett av mine kurs på Lillehammer, trykk på der det står "kontakt" på lista til venstre for å sende meg en e-post. Du kan også sende meg mail direkte på: kurs@karinordnes.noIMG_5444