Sommerkurs i mitt atelier på Lillehammer

Sommeren 2021 var første gang jeg holdt malekurs fra mandag til fredag i mitt atelier på Lillehammer. Dette var så vellykket at jeg ønsker å gjøre det igjen neste sommer. Det blir 3 sommerkurs.

DATOEr kommer! 

 

Reserver gjerne en plass allerede nå da jeg kun tar 6 deltakere pr kurs.

Kursene legges opp slik:

Det vil være fremmøte kl 09:30 på mandag, og vi bruker noen timer på forberedelser før maling, som starter etter lunsj (mandag), eller tidligere om vi rekker:)

Tirsdag, onsdag og torsdag maler vi fra 09:30 til 16:30 (lunsj fra 12:30 til 13:30 hver dag), og fredag jobber vi fra 09:30 og avslutter til lunsj (12:30). Det legges opp slik at du maler ett bilde på formiddagen og ett på ettermiddagen, fortrinnsvis ett bilde etter fotografi og ett bilde hvor vi ikke bruker fotografi. Jeg kommer da til å sette opp ulike stilleben, men et alternativ er også selvportrett etter speil. På den måten kan du lære ulike teknikker. 

Erfaringen fra sist sommer var at de fleste ønsket å fortsette mest med det ene bildet, som for det meste var portrett etter fotografi. Det er helt greit. Vi tar det som det kommer, og etter hva du ønsker. 

Dette kurset vil være tilrettelagt slik at det passer for alle uansett erfaring og nivå. 

Pris for kurs er kr 4900. 

Send meg en e-post om det er noe du lurer på, eller for påmelding: kurs@karinordnes.no

Maks 6 deltakere på kurset!


IMG_2077